Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Lover at regjeringen vil rette opp problemene

Regjeringen gjorde mange feil under ledelsen av Den andre Libanon-krigen, og det er den samme regjeringen som skal rette dem opp. Dette lovet statsminister Ehud Olmert bare få timer etter at Winograd-rapporten ble offentliggjort, i en direktesendt TV-tale. Olmert ble selv holdt ansvarlig for feilene som ble gjort under sist krig mot Hizbollah. Under et regjeringsmøte mandag satte statsministeren ned en komité som skal granske de 300 sidene i den første delrapporten nøye. – Alvorlige feilgrep ble tatt, for det meste av meg, innrømmet statsministeren under møtet. Likevel holder Olmert fast ved at det "ville vært feil" å gå av på dette tidspunktet. – Et nyvalg er det siste Israel trenger nå, fastholdt Kadima-lederen. Nå søker den israelske regjeringen å implementere lærdommen fra rapporten, i sitt fremtidige arbeid.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart