Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Demonstrasjonen var et opprør mot den uverdige eliten

Ha’aretz-journalisten Avi Shavit synes ikke det er avgjørende om det var hundre eller to hundre tusen mennesker som samlet seg til demonstrasjon i Tel Aviv torsdag kveld. Han vektlegger et helt annet element. I følge Shavit var det unike ved demonstrasjonen at israelere fra alle slags etniske, politiske og religiøse grupper kom sammen. For eksempel demonstrerte venstreorienterte fredsaktivister sammen med bosetter-ledere. – 3. mai demonstrasjonen var demonstrasjonen hvor de israelere som har forskjellige verdier kom sammen på plassen, ikke for å demonstrere mot hverandre, men for å demonstrere mot dem uten verdier. For å protestere på det overfladiske. For å protestere mot kynikerne. For å protestere mot dem uten samvittighet eller retningssans, skriver Shavit. Journalisten melder at en særskilt stemning var til stede blant demonstrantene. Han tror samlingen har stor betydning for Israels fremtid. – Det var starten på opprøret i det israelske folk mot den uverdige eliten. Nå er ballen tilbake på politikernes banehalvdel. Dersom ikke Tzipi Livni og Shimon Peres gjør seg klar raskt, vil Kadima ikke kunne overleve, avslutter Shavit.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart