Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kan gi åpning for vollgrav mot Gaza

Egypt har antydet at Israel kan få etablere en vollgrav langs Philadelphi-traséen, som skiller Sinai-halvøya fra Gaza-stripen. Hensikten er å bekjempe palestinsk våpensmugling som pågår gjennom underjordiske tunneller, sier forsvarskilder til Jerusalem Post. I følge israelske sikkerhetsstyrker ble det for eksempel smuglet 30 tonn eksplosiver gjennom tunnellene i løpet av år 2006. Fortsatt skal opptil 30 tunneller være i bruk. I år 2004 la det israelske forsvarsdepartementet utgraving av en vollgrav langs traséen ut på anbud. Den gang var spesifikasjonene en grøft som var fire kilometer lang, 25 meter dyp og hundre meter bred. En vollgrav vil tvinge våpensmuglerne til å grave mye lengre og dypere tunneller.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart