Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Rakett rammet nær barnehage

Palestinske terrororganisasjoner på Gaza-stripen fortsetter å terrorisere israelske nabolag som ligger innenfor Kassam-rakettenes rekkevidde. Mandag morgen slo en rakett ned i en bolig like ved en barnehage i Sderot. Bygningen ble skadet og flere mennesker fikk behandling for sjokk, melder Yedioth Aharonoth. – Det er et under at ikke noen kom fysisk til skade, forteller innbyggere i Sderot. Raketten slo ned like før barna kom til barnehagen. – Vi føler oss som kaniner i en hule – hver gang vi stikker hodet ut er du redd for å bli skadet, sier Haim Buskila. Søndag ettermiddag ble en bensinstasjon i byen rammet. I dette angrepet ble en 24 år gammel arbeider skadet av splinter. Terrrororganisasjonen Islamsk Jihad sier de står bak angrepene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart