Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

15 smugler-tunneller fra Egypt til Gaza er operative

Palestinske og israelske sikkerhetskilder tror det er omkring 15 aktive tunneller under grensen mellom Egypt og Gaza-stripen, skriver Ha’aretz. Tunnellene blir brukt av smuglere til å føre våpen, narkotika og mennesker inn på Gaza-stripen. I følge de samme kildene er det minst 10 andre tunneller i området som ikke er i bruk på grunn av forskjellige tekniske årsaker. Tunnellene i grensebyen Rafah blir kontrollert av de mest innflytelsesrike storfamiliene i området, og skal gi et stort økonomisk overskudd. PA-formann Mahmoud Abbas skal ha krevd av sine sikkerhetsstyrker at de intensiverer kampen mot tunnel-problemet, opplyser palestinske sikkerhetsoffiserer.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart