Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

IDF sviktet seg selv

– IDF sviktet seg selv i en alvorlig grad under Den andre Libanon-krigen, sa statsminister Ehud Olmert da han forklarte seg for Winograd-komiteen. Torsdag ble deler av forklaringene til Olmert, forsvarsminister Amir Peretz og tidligere forsvarssjef Dan Halutz publisert, mindre enn to uker etter Winograd-komiteens første delrapport. Statsministeren understreket at det var forskjeller innad i forsvarsstyrkene. "Kampsoldatene var eksepsjonelle", sa Olmert. Hans kritikk rettet seg mer mot nordkommandoen og generalstaben. – Det var noe feil med hærens filosofi og forståelse av ledelse, sa Olmert. Han benektet at han hadde neglisjert trusselen fra Hizbollah i forkant av kidappingsangrepet som utløste krigen. – Siden jeg overtok som statsminister [i januar 2006] var jeg alltid fokusert på en sak – nord[fronten], la Olmert til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart