Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Rapport fra Verdensbanken ensidig

– Verdensbankens rapport om redusert bevegelsesfrihet for palestinerne er full av feil og den er ubalansert, sier Israels viseforsvarsminister Efraim Sneh. I rapporten oppgir Verdensbanken at det er 546 veisperringer på Vestbredden, mens Sneh opplyser at det er 300 mobile veisperringer og 25 faste veisperringer. Men Verdensbanken gjør enda mer grunnleggende feil, i følge Ap-politikeren. – Det som gjør livet til palestinerne på Vestbredden vanskelig er ikke Israel, men terror. Fra Jenin til Nablus er det daglige forsøk på å gjennomføre angrep på Israel og Verdensbanken har glemt at ukontrollert avvikling av veisperringene vil kunne føre til tap av liv. Dersom Verdenbanken vet hvordan vi kan gjøre det bedre, så fortell oss, sier Sneh. – Hvorfor er det ikke portforbud i byene sør på Vestbredden, spør viseforsvarsministeren retorisk. Det er betydelig mindre terroraktivitet i de palestinske byene sør på Vestbredden, sammenlignet med byene i nord.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart