Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Får kritikk for sin støtte til tilbaketrekninger

Utenriksminister Tzipi Livni har fått kraftige reaksjoner etter at hun uttalte seg positiv til flere tilbaketrekninger på Vestbredden. – Jeg tror jeg representerer de fleste israelerne og jeg kan bekrefte at tilbaketrekningen fra Gaza ikke blir vårt siste trekk. Vi er overbevist om at dersom en palestinsk stat skal bli formet, må vi trekke oss tilbake fra ytterligere territorium [på Vestbredden], sa hun til en egyptisk ukeavis under sitt besøk i Kairo. – Utenriksminister Tzipi har allerede innrømmet at tilbaketrekningen var en feil avgjørelse som økte terroren, hevdet Gideon Sa’ar fra Likud overfor Yedioth Aharonoth. – Livnis og hennes medarbeideres svakhet er at de ikke lærte noe fra sine feil og nekter å anerkjenne virkeligheten. Dette kan lede til enda en krig, i stedet for å bringe oss frem mot en fredsløsning, forklarte Sa’ar. Han får støtte fra NU-NRPs Effie Eitam, som hevdet "Livni bør lære fra sine tidligere feil og ikke oppmuntre til en mislykket tilbaketrekningspolitikk". Venstreorienterte reagerte på hennes utsagn av helt andre grunner. – Det riktige politiske steget vil være en tilbaketrekning kun som en del av en omfattende fredsavtale mellom begge parter, hevdet Aps Danny Yatom. – Løsningen på det palestinske problem er to stater for to folk, men vi har ingen forhandlingspartner for øyeblikket. Hamas er ingen partner, la Yatom til. Utenriksminister Livni får imidlertid støtte fra Meretz-leder Yossi Beilin. – Ingen som er med sine fulle fem vil kunne tro at vi kan oppnå noen form for enighet, uten tilbaketrekning fra Vestbredden. Det hun sier gir fullstendig mening, understreket han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart