Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Sier de stod bak drap på professor, ville ha drept Knesset-medlem

Terroristene tilknyttet Fatah-bevegelsen til PA-formann Mahmous Abbas fortsetter sine drap på sivile jøder. Al-Aqsa Martyrbrigader opplyser at de stod bak drapet på professor David Niv for to måneder siden. Samtidig forteller gruppen, på sin nettside, at Niv ble forvekslet med et Knesset-medlem som var det egentlige mål for drapsmennene, melder Yedioth Aharnoth. Det viser seg at fire av ni siffer på registreringsskiltet til et Knesset-medlems bil var likt skiltet på Nivs grå BMW. En annet Knesset-medlem har et familiemedlem som kjører en tilsvarende bil som den drepte professoren. For seks år siden ble den israelske turistministeren Rehavam Ze’evi drept av terrorister fra PFLP. Professor Niv var leder for Den europeiske organisasjon for behandling av smerte. Han etterlot seg tre barn på 12, 22 og 24 år.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart