Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ny israelsk seriemester etter høydramatisk kamp

25.000 av Beitar Jerusalems fans kom ikke engang inn på Hakoahs Vinter stadion i Ramat Gan søndag, i sesongens viktigste kamp. I stedet måtte de følge med på storskjerm 60 kilometer unna i Sacherparken i Jerusalem. Med seier mot Hapoel Tel Aviv ville seriemesterskapet være sikret allerede to runder før slutt. Etter å ha ligget under 1-0 i nesten hele førsteomgang, presset Beitar på utover i andreomgang. Etter 70 minutter fikk de uttelling da Tutu Ruschel utlignet til 1-1. Kampen så ut til å ebbe ut i uavgjort, helt til Derek Boateng avgjorde med et soloraid tre minutter på overtid. Ramat Gan og Sacherparken eksploderte i jubelscener. 31 personer ble arrestert og 25 såret etter at Beitars mest hardbarkede fans havnet i klammeri med politiet. Dermed ender Maccabi Haifas vinnerrekke med tre seriemesterskap på rad. Klubben som har dominert israelsk fotball de siste fem årene har gjort en skuffende sesong og ligger for øyeblikket på en sjetteplass. Den israelske toppserien

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart