Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Rykket inn og ut av Gaza-stripen

Israelske infanteristyrker, støttet av stridsvogner, gjennomførte et kortvarig raid inn på Gaza-stripen tidlig onsdag morgen. Flere hus i området utenfor Khan Yunis ble gjennomsøkt og syv palestinere ble forhørt og siden sluppet fri, melder israelske nettaviser. Hensikten med operasjonen var å samle etterretning om terroraktivitet, skriver Yedioth Aharonoth. – Soldatene la igjen håndskrevne notater som advarte om at hus kan bli ødelagt dersom det blir skutt raketter fra eiendommene, skriver Jerusalem Post. – IDF gjennomfører rutinemessige arrestoperasjoner på Vestbredden, men slike operasjoner har blitt ekstremt sjeldne på Gaza-stripen etter tilbaketrekningen i september 2005, skriver Ha’aretz. Onsdag morgen gjennomførte IDF flere luftangrep mot terrororganisasjonene på Gaza-stripen. Minst syv palestinere ble skadet i angrepene, blant dem en gravid kvinne og en tenåringsgutt. Palestinske terrororganisasjoner avfyrte en Kassam-rakett mot Sderot-området onsdag morgen. Omkring 13 Kassam-raketter ble avfyrt tirsdag kveld, skriver Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart