Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hvor er ropene om «massakre»

Kampene mellom den libanesiske hæren og terrorgruppen Fatah al-Islam raser fortsatt i flyktningeleiren Nahr al-Bahred i Tripoli. I følge Dagbladet skal 80 mennesker være drept i løpet av den siste uken og tusenvis av mennesker er på flukt. Akademikeren Joshua L. Gleis setter fokus på forskjellen på verdens reaksjon på kampene i Libanon og reaksjonene på Israels militære Operasjon Forsvarsskjold på Vestbredden i april 2002. Da IDF angrep terrororganisasjonene i Jenin ble 52 palestinere drept og 23 israelske soldater. Av de drepte på palestinsk side var et sted mellom 30 (Human Rights Watch) og 38 (IDF) væpnede menn. Les mer om kampene i Jenin. Under Israels militære operasjon kom det sterke reaksjoner over hele verden, og palestinske og arabiske ledere anklaget Israel for massakre. Når Libanon nå slår ned på en væpnet terrorgruppe er det nesten ingen reaksjon. – Den eneste gang verden ser ut til å bry seg om palestinske arabere er når de lider under israeleres hender. Amnesty International har utgitt flere rapporter om Israel enn om Sudan. Hykleriet er overveldende, mener Gleis. – Hvor er ropene om "massakre" når det gjelder kampene i Nahr al-Bahred, avslutter han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart