Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israeler drept av terror-rakett

To israelere ble skadet av en terror-rakett i Sderot søndag morgen. En 36 år gammel mann døde av skadene etter at han var fraktet til sykehus i Ashkelon, melder Ha’aretz. I løpet av morgentimene er Israel blitt angrepet med minst fire Kassam-raketter. Hamas har opplyst at de stod bak de to første rakettene, som rammet i Sderot og en kibbutz i det vestlige Negev. Det israelske utdanningsdepartementet har organisert transport for barn og ungdom i Sderot til klasserom som ligger utenfor Kassam-rakettenes rekkevidde, melder Jerusalem Post. Lørdag kveld foreslo ordfører Eli Moyal å avslutte semesteret på grunn av de palestinske terrororganisasjonenes daglige bombardement av byen. Hamas angriper med raketter på morgenkvisten, når mange israelere er på vei til skole og arbeidsplass, for å maksimere terror-effekten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart