Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Palestinerne har kollektivt ansvar

– Alle sivile på Gaza-stripen har kollektivt ansvar for Kassam-angrepene på Sderot, skriver tidligere sjefrabbi for de sefardiske jødene, Mordechai Eliyahu i et brev til statsminister Ehud Olmert. I følge jødisk krigsetikk har en hel by kollektivt ansvar for den umoralske oppførselen til enkeltindivider, mener rabbien. Eliyahus sønn, Shmuel Eliyahu, som er sjefsrabbi Safed, sier faren er motstander av en bakkeoperasjon på Gaza-stripen, fordi det vil sette livet til jødiske soldater unødvendig i fare. Eliyahu går inn for teppebombing av områdene rakettene blir avfyrt fra. – Hvis de ikke stanser etter at vi har drept hundre, må vi drepe tusen. Og hvis de ikke stanser etter tusen må vi drepte titusen. Hvis de fortsatt ikke stanser må vi drepe hundretusen, til og med en million. Vi må gjøre hva som må til for å få dem til å stanse, sier Shmuel Eliyahu på farens vegne.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart