Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vurderer indirekte forhandlinger med Damaskus

Statsminister Ehud Olmert undersøker muligheten for å gjenoppta fredsforhandlingene med Syria ved hjelp av en tredje part, skriver Aluf Benn i Ha’aretz. "En veldig seriøs vurdering er i gang", sier en regjeringskilde. Olmert er interessert i å vite hva Israel vil få i gjengjeld for en eventuell tilbaketrekning fra Golan-høyden. Hvordan vil forholdene mellom Syria og Israel bli etter en eventuell fredsavtale, og vil Damaskus være villig til å bryte den tette forbindelsen med Iran, Hizobllah og palestinske terrororganisasjoner? Israel og Syria avholdt fredsforhandlinger gjennom nesten hele 1990-tallet. Samtalene brøt sammen i år 2000 på grunn av uenighet om hvem som skulle kontrollere strandsonen i den nordøstlige kanten av Genesaretsjøen, skriver Benn.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart