Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel må gjøre slutt på okkupasjonen

På 40-årsdagen for utbruddet av Seksdagerskrigen minnet FNs generalsekretær Ban Ki-moon om dem som ble drept og som fikk sine liv ødelagt. Samtidig valgte han å fokusere på palestinerne som fortsatt lever under okkupasjon. Markeringen er en påminner om at "statsdannelse til palestinerne, sikkerhet til israelerne og fred i regionen ikke kan bli oppnådd med makt", sa en av Bans talskvinner. – En slutt på okkupasjonen og en politisk løsning på konflikten er den eneste veien fremover for israelerne, palestinerne, syrerne, libaneserne og resten av regionen, het det i uttalelsen fra generalsekretæren. I løpet av 1967-krigen beseiret Israel tre arabiske armeer i en forsvarskrig. Miniputtstaten sikret seg Sinai-halvøya og Gaza-stripen fra Egypt, Golan-høydene fra Syria og Vestbredden og Øst-Jerusalem fra Jordan. Fortsatt er Golan-høyden, Vestbredden og Øst-Jerusalem under israelsk kontroll.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart