Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Jøder vandaliserte palestinsk gravsted

En håndfull jøder vandaliserte et gravsted i en palestinsk landsby i nærheten av Ariel på Vestbredden fredag. Noen gravstener ble ødelagt, og det ble skrevet "Død over arabere" på andre. Gravskjendingen fant sted da ca. 1.300 religiøse jøder besøkte gravstedet til Yeshua Ben Nun som ligger i nærheten. I følge IDF, oppførte de fleste av deltakerne seg "eksemplarisk, slik det passer seg på et hellig sted". – Dessverre var det en håndfull av deltakere som valgte å provosere og vandalisere palestinske graver, heter det i uttalelsen fra IDF. En offisiell klage er sendt til lederne for det religiøse arrangementet, og det blir lovet at skadene skal rettes opp allerede i neste uke.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart