Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vil forhandle direkte med Syria

– Jeg er villig til å forhandle direkte med syrerne, uten å stille noen krav på forhånd, sa statsminister Ehud Olmert under et møte i sikkerhetskabinettet onsdag. Møtet fokuserte på den spente situasjonen på nordfronten. Regjeringsmedlemmene mottok oppdateringer av forskjellige representanter fra Mossad, Shin Bet, IDFs etterretningstjeneste og det nasjonale sikkerhetsrådet, angående utviklingen i Syria og Libanon. Etterretningskildene kunne fortelle at syrerne har satt store mengder militære styrker i beredskap, men "det finnes ingen tegn på at de planlegger å angripe". I tillegg understreket man at Hizbollah nå fungerer som en egen gren i den syriske hæren, forteller Yedioth Aharonoth. Olmert ba de tilstedeværende om å ikke uttale seg om Israels sikkerhetssituasjon, slik at det ikke skal oppstå misforståelser hos myndighetene i Damaskus.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart