Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hizbollah bygger seg opp på tross av FN

Hizbollah har reetablert et underjordisk nettverk av militære bunkere nær grensen til Israel, skriver Sunday Times. Terrororganisasjonen har også bygd opp igjen sitt rakettlager, inkludert raketter som har Tel Aviv innen rekkevidde. Før krigen mellom Hizbollah og Israel sommeren 2006 hadde den shia-muslimske terrororganisasjonen over 20 stillinger langs grensen mellom Libanon og Israel. Disse ble ødelagt av IDF under krigen. Etter våpenhvilen rykket den libanesiske hæren, støttet av en internasjonal FN-styrke, inn for å forhindre at Hizbollah fikk bygge seg opp igjen. Det har ikke skjedd. – Siden de israelske styrkene trakk seg ut har Hizbollah bygd formidable, underjordiske stillinger under nesen på FN, sier en israelsk etterretningsoffiser. – Inngangen til de underjordiske anleggene er ofte i hagen til en Hizbollah-tilhenger, sier en kilde.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart