Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Må revurdere forholdet til Gaza

Det kan se ut som om Hamas er i ferd med å vinne fullstendig kontroll over Gaza-stripen. Dette vil skape en ny situasjon for Israel, som så langt har hatt et visst samarbeid med de palestinske selvstyremyndighetene og Fatah-lojale sikkerhetsstyrker. Størst problemer kan det skape for samarbeidet på de få grensestasjonene. Grensen er blitt stengt for all trafikk etter at de siste kampene blusset opp på søndag. En regjeringskilde utelukker at Israel vil stanse vannforsyningene til Gaza, selv om en fiendlig terrororganisasjon har overtatt kontrollen. – Vi vil ikke stenge av vannet for 1,8 millioner mennesker, sier tjenestemannen. Statsminister Ehud Olmert vurderer å gå inn for en internasjonal styrke på grensen mellom Gaza-stripen og Egypt for å hindre våpensmugling.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart