Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Over hundre drept i Nahr el-Bared

Dødstallene i kampene mellom den libanesiske hæren og de islamske terroristene fra Fatah-al-Islam har passert hundre, melder nyhetsbyrået AP. 45 soldater skal ha blitt drept, og omkring 60 terrorister. Det skal være den verste interne volden i Libanon siden slutten av borgerkrigen fra 1975 til 1990. Fredag satte den libanesiske hæren inn en ny offensiv mot terroristene, som oppholder seg i den palestinske flyktningeleiren Nahr el-Bared. De islamske jihadistene nekter å overgi seg og sier de vil kjempe til siste slutt. Mandag ble den libanesiske hæren angrepet av militante islamister i den største palestinske flyktningeleiren i Libanon, Ein el-Hilweh, som ligger ved den sør-libanesiske byen Sidon. Hovedstaden Beirut er blitt rammet av en rekke bombeeksplosjoner etter at kampene i Nahr el-Bared startet 20. mai. BAKGRUNN: Libanon i flammer Hamas og Fatah-al-Islam: skyter på sivile


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart