Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Gav Hamas-statsminister sparken

PA-formann Mahmoud Abbas erklærte torsdag unntakstilstand i de palestinsk-kontrollerte områdene, og oppløste samtidig den Hamas-dominerte samlingsregjeringen til statsminister Ismail Haniyeh. Hamas nekter imidlertid å oppløse regjeringen. – Vi vil fortsette med den nasjonale samlingsregjeringen, sier Ismail Haniyeh. Han mener Abbas har tatt en forhastet avgjørelse. Minst 80 palestinere er drept i kampene mellom Hamas og Fatah siden søndag. Hamas har i praksis sikret seg militær kontroll over Gaza-stripen i løpet av de siste dagene. Torsdag kveld inntok væpnede Hamas-menn hovedkvarteret til de palestinske sikkerhetsstyrkene i sentrum av Gaza by. Her ligger også Gaza-kontorene til PA-formann Mahmoud Abbas. Hundrevis av Fatah-lojale sikkerhetsstyrker overgav seg til Hamas eller flyktet til Vestbredden. Det islamske partiet lover nå å sikre ro og orden for innbyggerne på Gaza-stripen. Allerede fredag vil de arrangere muslimsk bønn i de erobrede bygningene. – Vi ber Abbas hær av prostituerte overgi seg, ellers vil de bli henrettet offentlig, truet Hamas-lederen Nizar Rayan torsdag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart