Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hizbollah eksisterer knapt sør for Litani

Den italienske UNIFIL-sjefen, Claudio Graziano, sier geriljaorganisasjonen Hizbollah knapt har noen styrker sør for Litani-elven. Dersom den fredsbevarende styrken kan få fortsette sitt arbeid, vil trusselen om krig være fullstendig fjernet i løpet av tre år, tror generalmajoren. Graziano sier FN-soldatene i Sør-Libanon er villige til å ofre sitt liv for fred, sikkerhet og stabilitet i området. Representanter for israelske myndigheter hevder Hizbollah har gjenoppbygd sin styrke både nord og sør for Litani-elven etter krigen i fjor sommer. I følge nyhetsreportasjer skal Hizbollah ha utviklet sine underjordiske anlegg like i nærheten av UNIFIL-baser. Dette blir kategorisk avvist av Graziano. Hans styrke på 13.000 mann gjennomfører 400 patruljer i døgnet og bemanner nesten 200 observasjonsposter. – Vi patruljerer hvert hjørne av Sør-Libanon, og hvis det var et bunkersystem ville vi funnet det, sier UNIFIL-sjefen til Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart