Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Jeg advarte mot Hamastan

Hva var det jeg sa? kan Benjamin Netanyahu (Likud) si etter maktovertakelsen til Hamas på Gaza-stripen. Selv synes han det er trist at hans spådommer slo til, sier han i et intervju med Amnon Mernada i Yedioth Aharonoth. Netanyahu ville heller at det skulle ha slått feil, så Israel kunne stå overfor en annen virkelighet enn den de gjør nå. – Jeg advarte om at dette kom til å skje før siste valg, men mine advarsler ble ignorert. Jeg sa at Hamastan ville vokse frem og det er akkurat det som har skjedd, sier Netanyahu. – Hvert landområde vi evakuerer blir tatt over av radikal islam, støttet av Iran, og områdene blir brukt til å angripe oss med raketter, fortsetter Likud-lederen. – Den ensidige tilbaketrekningen fra Libanon skapte Hizbollahstan – den første iranske basen nord for Israel, og nå har vi fått Hamastan, den andre iranske basen sør for Israel, påpeker Netanyahu. Dersom Benjamin Netanyahu var statsminister ville han strammet inn blokaden av Gaza-stripen, men ville ventet med å sende inn bakkestyrker.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart