Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kiryat Shmona rammet av to Katyusha-raketter

Israel er angrepet med raketter fra Libanon for første gang etter Den andre Libanon-krigen i juli og august 2006. Søndag ettermiddag slo to Katyusha-raketter ned i Kiryat Shmona, melder israelske nettaviser. Rakettene forårsaket skade på eiendom, men ingen personskader. Jerusalem Post viser bilde av en personbil som fikk store skader i en av eksplosjonene. – Må himmelen hjelpe oss hvis vi skal oppleve en ny sommer lik den vi hadde sist. Det ville være en tragedie, sier ordføreren i Kiryat Shmona, Haim Barbivai til tv-stasjonen Kanal 2. En kilde i den libanesiske hæren tror en palestinsk militsgruppe stod bak angrepet. I slutten av 2005 ble Israel angrepet av flere Katyusha-raketter av en palestinsk gruppe som er tilknyttet al-Qaida. Det er også mulig at Hizbollah stod bak dagens angrep. Hvordan bør Israel reagere?

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart