Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Illusjonen om at Hamas ville moderere seg er død

Mange vestlige mediefolk og politikere forventet at Hamas ville moderere seg etter at de fikk flertall i det palestinske parlamentet i januar 2006. Under sitt besøk i Washington kommenterte statsminister Ehud Olmert denne drømmen på bakgrunn av det brutale Hamas-kuppetGaza-stripen. – Det var de som trodde at det var mulig å nå et kompromiss [med Hamas] – denne illusjonen er nå død. Men [den palestinske borgerkrigen] har åpnet for andre muligheter som vil vil utnytte, sa Olmert. Statsministeren varslet at den israelske regjeringen vil godkjenne overføring av skattepenger til de palestinske selvstyremyndighetene og Salam Fayaads nye regjering. Israel vil også styrke sikkerhetsstyrkene til PA-formann Mahmoud Abbas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart