Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Jeg er veldig bekymret for Israel

USAs tidligere FN-ambassadør, John Bolton, er "veldig bekymret" for Israels situasjon i lys av Irans atomvåpen-program. – Dersom jeg var i Israels situasjon ville jeg presset USA veldig hardt, sier han. Bolton mener økonomiske sanksjoner og diplomati har slått feil i forsøket på å stanse Irans atomprogram. Han frykter også det vil være for sent å styrte regimet ved hjelp av intern opposisjon. Det etterlater kun et militært alternativ til å stanse Teherans utvikling av atomvåpen. – Diplomati-forsøkene til europerne og amerikanerne er ikke bare dømt til å mislykkes, men er også farlige. Å forhandle med iranerne gir dem nøyaktig det de ønsker, nemlig mer tid, sier Bolton til Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart