Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi må gjenopprette IDFs avskrekningsevne

Mandag ble det arrangert minnemarkeringer for israelerne som ble drept under Den andre Libanon-krigen sommeren 2006. – Vi må gjenopprette IDFs avskrekningsevne. Det er ikke noe alternativ, sa forsvarsminister Ehud Barak på et av arrangementene. Han understreket at Israel står samlet i sorgen etter krigen. – Katyusha-rakettene [som Hizbollah angrep med] skilte ikke mellom soldater og sivile, jøder og arabere, en infanterisoldat og en jernbanearbeider, en stridsvogn-fører eller en sjåfør av en privat bil på vei hjem, sa Barak. Statsminister Ehud Barak har fått kritikk fordi han ikke var tilstede på den statlige minnemarkeringen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart