Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

64 prosent ønsker kun jødisk statsminister

Et klart flertall av israelerne er positive til en lov som sikrer at Israels statsminister må være jøde. Hele 31 prosent av den arabiske minoriteten støtter det samme kravet. Bare 47 prosent av de arabiske israelerne mener landets demokratiske karakter er viktigere enn dets jødiske karakter. Kun 37 prosent av hebraisk- eller russisk-talende israelere mener Israels jødiske karakter er viktigere enn dens demokratiske karakter. Nesten alle deltakerne i en ny meningsmåling, 97 prosent, mener det er viktig å vise toleranse mellom jøder og arabere. Samtidig sier 33 prosent at jøder og arabere bør bo i forskjellige områder.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart