Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Får kritikk for politisk utspill

Nyhetsbyrået AP publiserte søndag et intervju med Shimon Peres, samme dag som han ble tatt i ed som Israels nye president. – Vi må bli kvitt [de palestinske] områdene, sa Peres i intervjuet. Fred med palestinerne krever en israelsk tilbaketrekning fra betydelige deler av Vestbredden, argumenterte Peres. Han påpekte også at dette er flertallets syn i Israel. Fra høyresiden i Israel kommer det kritikk for uttalelsen. – Selv før han begynner i sin nye jobb gjør han alt han kan for å splitte nasjonen og løpe ærend for sine beste venner, morderne i PLO, sier Zvi Hendel i National Union. – Det var dette vi var redd for – at Peres ville fortsette å kjempe for sin politiske agenda som president, sier partikollega Yitzhak Levy. Presidenten får støtte fra venstresiden. – Peres gjentok bare det han har sagt gjentatte ganger i årevis. Dersom Israel virkelig ønsker å være et jødisk demokrati må vi kvitte oss med [de palestinske] områdene så raskt som mulig, sier Avshalom Vilan i Meretz-Yahad.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart