Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hele landsbyen min var brent ned

President Shimon Peres fortalte om et besøk til sitt fødested i Hvite-Russland under innsettelsesseremonien søndag kveld. – Hele landsbyen var brent ned. Jeg stod med tårer i øynene ved siden av stenhaugen som dekket massegraven hvor de siste jødene lå. De ble ledet til synagogen, som var bygget av tre, og brent levende, sa Peres. Han mistet to av sine besteforeldre i denne brannen. – Jeg ønsket at jeg kunne hviske i øret deres om vår uavhengighet og fortelle dem om vår sterke hær, om Dimona, om Entebbe – om det enestående privilegium for deres barnebarn i å delta i gjenreisningen av ruinene til vårt folk, til å gi sant innhold til uttrykket «Aldri igjen». Peres avsluttet talen sin med ordene: «Lenge leve de israelske forsvarsstyrkene og staten Israel.» Hele talen til Shimon Peres


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart