Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Lar 256 palestinere gå fri

Det israelske sikkerhetskabinettet har vedtatt å slippe fri 256 palestinere fra israelske fengsler fredag. Målet med løslatelsen er å styrke posisjonen til PA-formann Mahmoud Abbas i det palestinske samfunnet. I følge Israel Radio vil en liste med alle navnene bli publisert på nettsidene til fengselsmyndighetene. Blant fangene er elleve mindreårige og to eldre fanger som har vært fengslet i mer enn 15 år, skriver Ha’aretz. Ingen av de som skal slippes fri skal ha deltatt i mord på israelere. – Ingen israelsk statsborger kan hevde at han ble skadet av noen av disse [fangene], men de fleste av dem var involvert i forsøk på terrorangrep som slo feil, opplyser en "politisk kilde". 85 prosent av fangene som vil bli løslatt tilhører Fatah, og 15 prosent andre grupper. Ingen tilhører Hamas. To av ni medlemmer av sikkerhetskabinettet stemte imot løslatelsen. Transportminister Shaul Mofaz (Kadima) mener palestinerne burde bli brukt som et forhandlingskort for å få frigjort IDF-soldaten Gilad Shalit som holdes fanget på Gaza-stripen. – Dette er en kalkulert risiko, sier sikkerhetsminister Avi Dichter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart