Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Truer med generalstreik neste uke

– Israel bør forberede seg på generalstreik i neste uke, sier leder for den israelske arbeiderorganisasjonen Histadrut, Ofer Eini. Det er store avstander mellom partene i lønnsforhandlingene. Regjeringen har tilbudt å gi et tillegg på 0,2 prosent for offentlig ansatte frem til 2009. Histadrut krever 10-13 prosent, i følge Jerusalem Post. – Forslaget fra finansdepartementet er en hån, mener Eini. Eli Cohen i finansdepartementet sier offentlige ansatte "automatisk" får en lønnsvekst på 1,5 prosent hvert år, på grunn av økende ansiennitet. Lønnstillegget vil komme på toppen av dette, understreker han. – Vi har ikke rom for en stor lønnsvekst i en periode hvor regjeringen må kutte i viktige budsjetter som forsvar og utdanning, argumenterer Cohen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart