Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel: – Kan få alvorlige følger

Tjenestemenn fra Fatah og Hamas bekreftet tirsdag at de to største palestinske bevegelsene har prøvd å bygge broer i hemmelige samtaler. Den palestinske samarbeidsregjeringen brøt fullstendig sammen da Hamas tok makten på Gaza-stripen under et blodig kupp i midten av juni. På mandag lovte PA-formann Mahmoud Abbas at Fatah vil opprettholde boikotten av Hamas. Nå viser det seg at det allerede foregår møtevirksomhet mellom tjenestemenn på lavere nivå. Hamas-lederen Ismail Haniyeh på Gaza-stripen sier han vil være villig til å gå av, for å bane vei for nye forhandlinger med Fatah. De hemmelige samtalene kan få "alvorlige følger" for det diplomatiske arbeidet som er i gang mellom den israelske regjeringen og Fatah-lederne, advarer medarbeidere til statsminister Ehud Olmert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart