Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Rakettforsvar kan være klart om 18 måneder

Et forsvarssystem for raketter med kort rekkevidde kan være klart allerede i løpet av 18 måneder, opplyser tjenestemenn hos den israelske våpenprodusenten Rafael. Systemet har fått navnet "Jerntaket", fordi det vil beskytte mot trussler fra luften. Så snart avfyringen av en fiendtlig rakett er registrert av IDFs eksisterende radarsystem, vil en nyutviklet radar fra Elta Systems beregne rakettens bane og hastighet. "Jernteppet" vil så svare med en forsvarsrakett som vil uskadeliggjøre Kassam- eller Katyusha-raketten. Hele prosessen, fra lokalisering til avfyring av forsvarsrakett, skal ta mindre enn ett sekund. Engangsprisen for bruk av "Jerntaket" vil være mellom 180.000 og 240.000 kroner. Systemet vil imidlertid kunne velge ut hvilke raketter som er mest truende. Kassam- eller Katyusha-raketter som faller ned i åpne, ubebodde områder vil det ikke svare seg å stanse med en forsvarsrakett. Den israelske regjering vurderer også å gjenoppta finansieringen av Nautilus-prosjektet, som legger opp til å uskadeliggjøre innkommende raketter med en kraftig laserstråle.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart