Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hebron-bosettere evakuert

Minst 15 mennesker er skadet under evakueringen av jødiske bosettere fra tre leiligheter i en gammel markedsplass i Hebron tirsdag morgen. Store israelske sikkerhetsstyrker er satt inn for å fjerne to bosetterfamilier og noen hundre støttespillere. I følge politiet skal 11 politimenn og fem aktivister være skadet. I følge bosetterne skal 13 aktivister være skadet. Etter at sikkerhetsstyrkene klarte å trenge gjennom bosetternes barrikader, ble de møtt med et regn av olje, vann, mel og skjellsord, melder Jerusalem Post. Aktivistene har også kastet betongblokker mot evakueringsstyrken.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart