Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

UD-representanter vil fortsette kontakten med Hamas

Norge har ikke brutt forbindelsen med terrororganisasjonen Hamas, men vil la UDs representanter fortsette dialogen. Det klargjorde utenriksminister Jonas Gahr Støre i et intervju med Jerusalem Post mandag kveld. Etter et møte med president Shimon Peres tidligere på dagen ble det meldt om et brudd i kontakten mellom Norge og Hamas i israelske medier. Dette viser seg å være feil. – I 30 år har Norge hatt som politikk å ha et bredt nettverk av kontakter i regionen. Vi har opprettholdt dialog med stater og grupper selv når vi er uenige i deres politikk, forklarte Støre. Utenriksministeren tror kontakt med Hamas kan være med å gi et "fullt bilde av situasjonen". Da den palestinske samlingsregjeringen ble dannet i mars åpnet den norske regjering for å ha kontakt med Hamas på ministernivå. Etter regjeringskrisen og Hamas-kuppet på Gaza-stripen i juni har Norge gått tilbake til å ha kontakt med Hamas på lavere diplomatisk nivå. Den norske regjering anser PA-formann Mahmoud Abbas og statsminister Salaam Fayad som lovlige representanter for det palestinske folk.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart