Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Soldater skal kun adlyde offiserer

Forsvarsminister Ehud Barak kritiserte tirsdag soldatene som nektet å adlyde ordre i forbindelse med evakueringen av bosettere i Hebron. – Vår hær er den eneste hæren vi har, og soldatene mottar ordre fra sine offiserer og ingen andre, samme hvor viktig og aktverdig de måtte være, sa Barak. Høyreorienterte rabbinere har påvirket de religiøse soldatene til ordrenekt. – Soldater, foreldre og rabbinere utnytter Torahen på en kynisk måte for politisk gevinst, mener Knesset-medlem Michael Melchior (Ap). – Ordrenekterne setter hæren og Israels eksistens i fare, legger han til. Allerede mandag kveld ble noen av ordrenekterne dømt til 28 dager i fengsel, og de ble fratatt sin stilling i kampavdelinger.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart