Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kritiserer Netanyahu for valg av hovedkvarter

Tirsdag velger medlemmene i Likud ny leder. Utfordreren Moshe Feiglin kom mandag med skarp kritikk mot sittende partileder Benjamin Netanyahu. Feiglin sier han ble overrasket da han ankom Netanyahus hovedkvarter i Tel Aviv, og oppdaget at organisasjonen "Jøder for Jesus" holder til nær vestibylen i bygget. Arbeiderne i organisasjonen forteller at den tidligere statsministeren en dag stakk hodet innom og spurte hva slags arbeid dette var. Da de fortalte at organisasjonen arbeidet for Israels kristen-jødiske minoritet, skal han ha sagt at det var "bra", men likevel avvist et tilbud om å komme inn på en kaffe. Feiglin mener hovedkvarterets plassering er uheldig og at den symboliserer hvor langt hans partileder har drevet bort fra jødedommens verdier. Til Yedioth Aharonoth hevder han at Netanyahu lar "Jøder for Jesus" låne lokalene helt gratis, noe arbeidere på hovedkvarteret selv avviser. – Netanyahu har aldri vist i sitt personlige liv at han har noen forbindelse til jødedommens hellighet. Han er fullstendig frakoblet fra alt jødisk. På grunn av dette hører han mer hjemme i Meretz enn i Likud-partiet, mener partilederutfordreren. Det blir antatt at Netanyahu kommer til å vinne ledervalget komfortabelt, men lav valgdeltakelse kan gi stor oppslutning til Moshe Feiglin, som ligger langt til høyre for sentrum innad i Likud.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart