Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Nasrallah har aldri løyet

Israels infrastrukturminister Benjamin Ben-Eliezer mener man må ta Hizbollah-leder sjeik Hassan Nasrallah på ordet. – Nasrallah har aldri løyet. Han er kjepphøy og arrogant, men, i hvert fall med den erfaring vi har med ham, så må jeg si, dessverre, at det han har sagt har han gjort. Og når han sier "Jeg har 20.000 raketter", så tror jeg ham", sa Ben-Eliezer til Israel Radio onsdag. Elias Hanna, som er pensjonert general fra den libanesiske hæren, tror Hizbollah har styrket sin militære kapasitet med tusenvis av avanserte luftvern-raketter. – Det er også mulig at Hizbollah har passive celler inne i Israel som kan bli aktivisert ved en eventuell krig, sier Hanna til nyhetsbyrået AP.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart