Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Norge har brutt sin kontakt med Hamas

Mandag bekreftet utenriksminister Jonas Gahr Støre at den norske regjeringen "har brutt sin kontakt" med Hamas. Støre kom med uttalelsen under et møte med Shimon Peres i Jerusalem. Presidenten kritiserte Norge for å være det første landet som åpnet opp for samtaler med terrororganisasjonen. – Vi må advare Hamas om at ingen i verden er villige til å støtte deres terroraktiviteter, med rakettutskyting mot Sderot, sa han i følge Yedioth Aharonoth. I tillegg poengterte Peres at en anerkjennelse av Hamas ville bli oppfattet som en anerkjennelse av deres voldelige overtakelse av Gaza-stripen. Utenriksminister Støre poengterte at terrorgruppen har sterke bånd til Den muslimske brorskap i Egypt, Hizbollah i Libanon og kanskje også Al-Qaida.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart