Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vi er ikke interessert i krig med Syria

Dersom statsminister Ehud Olmert ser den minste mulighet til fred med Syria, vil han ikke miste den, lovte han partifeller i Kadima onsdag kveld. – Vi har ikke noe interesse av krig med Syria, men vi er heller ikke interessert i å gi absurde garantier i forkant [av forhandlinger]. Jeg tror det vil bli skapt en bevegelse som endrer situasjonen i nord. Verken syrerne eller vi er interessert i en krig, sa Olmert i følge Yedioth Aharonoth. Ha’aretz rapporterer at Tyrkia arbeider for å dempe spenningen mellom Syria og Israel. – Israel må ikke se på Syria som en underavdeling av Iran, fordi Teheran og Damaskus har forskjellig politikk i regionale spørsmål, sier tyrkiske tjenestemenn til den israelske avisen. Tyrkiske diplomater tror det vil være lettere for Israel å få til fredsforhandlinger med Syria enn en permanent avtale mellom Israel og palestinerne.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart