Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Tiltaler løytnant for skyting mot ubevæpnet palestiner

En israelsk løytnant er tiltalt for sin rolle i skytingen av en palestinsk mann på Vestbredden i forrige måned, opplyser IDF. I følge den foreløpige etterforskningen tok løytnanten og fem av hans menn kontroll over en palestinsk drosjebil, kjørte gjennom landsbyen Dahariya og skjøt en ubevæpnet palestiner som de oppfattet som mistenksom. Mannen ble etterlatt med sine skader på bakken, og skytingen ble ikke rapportert. Palestineren overlevde skadene han ble påført. Tre av løytnantens overordnede har allerede fått refs for hendelsen, og alle soldatene som var involvert er tatt ut av aktiv tjeneste, skriver Jerusalem Post. Soldatene fortalte at palestineren bar på en spade som de trodde var et våpen. Det er imot IDFs reglement å etterlate palestinske terrorister uten å gi dem medisinsk behandling etter at de er skutt.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart