Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ung tenåringsjenter gjort til sexslaver

Yedioth Aharonoth skriver fredag om den unge israelske jenta "Tal" (skjult identitet), som trodde hun møtte sin drømmemann på et såkalt "chatterom". Etter å ha blitt kjent med ham over nettet møttes de ansikt til ansikt, og den palestinske mannen fra Vestbredden gav henne rikelig med gaver. Innen en måned var Tal forelsket og hun flyttet inn sammen med sin nye kjærlighet i Ramallah. Men kort tid etter ble hun bedt om å "tilfredsstille" en kamerat av kjæresten. Hun gikk med på å ha sex med ham, men bare den ene gangen. Senere ble Tal likevel tvunget av palestineren til å ha sex med andre menn. En dag ble hun "bragt med til en storslått villa, hvor hun og flere muslimske kvinner regelmessig gav sexuelle tjenester til innflytelsesrike personer i Den palestinske selvstyremyndigheten," skriver avisen. Hun klarte etterhvert å rømme til Israel. Men Tal er ikke alene om å ha opplevd noe slikt. En voluntør ved en organisasjon som hjelper tenåringsjenter med liknende traumer, forteller at arabiske jenter fra Jaffa ofte blir lurt inn i de palestinske områdene under falske premisser. – De muslimske jentene er redde for å returnere til Israel fordi de har mistet sin jomfrustand der. Når de møter personer i chatterommet er de sikre på at det vil lede til et ekteskap. Deres familier i Israel ønsker dem ikke tilbake fordi de har bragt skam over familien, forklarer voluntøren.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart