Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ble sensurert av Iran

Deler av et intervju Hizbollah-leder Hassan Nasrallah gav til den iranske statskanalen på ettårsdagen for Den andre Libanon-krigen, ble sensurert av iranske myndigheter. Man fryktet budskapet ville sette libanesiske sinn i kok. – Vi er klare til å bli revet i fillebiter, splittet ned til småbiter, så lenge Iran forblir opphøyet. For dersom Iran forblir opphøyet, skal også vi bli opphøyet. Jeg er en ydmyk soldat av imam Khamenei. Hizbollahs ungdommer handlet på vegne av Khomeini, med bistand fra imam Hussein, og sendte sine velsignelser til det iranske folk, skal Nasrallah ha sagt. I følge Yedioth Aharonoth skal Hizbollah-lederen ha takket Irans president Mahmoud Ahmadinejad og alle "brødre og søstre" i Iran. Dette ble forsøkt skjult av Teheran, i og med at det trolig ville bli oppfattet som landssvik av de fleste libanesere. Hassan Nasrallahs politiske og militære motstandere har lenge sagt at hans lojalitet ligger hos iranerne, heller enn hos det libanesiske folk. Selv har Hizbollahs overhode hevdet siden begynnelsen av krigen at han er en stolt Libanon-patriot med et hjerte for nasjonen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart