Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Det er på tide å stanse volden

Tiden for krig og vold er over. Nå er det tid for dialog mellom muslimer og jøder. Dette budskapet kom søndag fra Maulana Jame’el Ahmed Ilyasi, som er generalsekretær for den største muslimske organisasjonen i India. Den representerer en halv million imamer, som igjen er de religiøse overhodene for landets 200 millioner muslimer. I et ekstraordinært besøk til Israel arrangert av Den amerikansk-jødiske komité, ankom han som en del av en indisk delegasjon av indiske imamer og journalister. Da Ilyasi ble spurt om å kommentere Hamas sitt mål om å ødelegge Israel, svarte han følgende: – Jeg tror på fred og det er det budskapet jeg tar inn over meg. Jeg tror ikke på noe som ødelegger andre land. Det muslimske nabolandet Pakistan har ennå ikke opprettet offisielle forbindelser med Israel, noe Ilyasi mente var "på høy tid". Hans inntrykk av forholdet mellom jøder og arabere i Israel skal også ha endret seg drastisk under hans besøk, rapporterer Yedioth Aharonoth. – Mitt inntrykk var først at israelerne dominerer over muslimene her. Når jeg først kom her, ble det inntrykket totalt forandret. Jeg så virkeligheten på bakken, den gjensidige respekten israelske arabere og israelske jøder har for hverandre. Konstante konflikter er ikke virkeligheten her, forklarer lederen etter et besøk i den israelsk-arabiske byen Abu Gosh.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart