Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ønsker å endre IDF-eden

I et forsøk på å bekjempe situasjoner der soldater nekter å gjennomføre militære ordrer, har Knesset-medlem Avshalom Vilan kommet med et svært omstridt forslag. Meretz-politikeren ønsker å endre ordlyden i IDFs edsavleggelse, for å sikre at soldatene adlyder sine overordnede heller enn rabbinerne. Vilan ønsker å putte inn ordet "bare" etter at soldatene erklærer at de vil "adlyde alle ordrer og instruksjoner gitt av autoriserte overordnede." Samtidig vil han ha de vernepliktiges underskrifter på et dokument som "vil styrke deres tilknytning til IDF og dets lover," sier Vilan. Forsvarsminister Ehud Baraks kontor og IDF sier til Jerusalem Post at de holder på med å se nøye gjennom forslaget.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart