Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Registrerer flere infiltreringsforsøk

De israelske forsvarsstyrkene registrerer stadig flere forsøk fra palestinere på å infiltrere Israel fra Gaza-stripen. Lørdag ettermiddag ble en mann drept nord på Gaza-stripen etter at IDF hadde observert tre mistenkelige menn gå i retning sikkerhetsgjerdet. Da de palestinske mennene ikke reagerte på gjentatte befalinger om å stanse opp, skjøt israelske soldater etter benene deres. Den ene av dem døde, mens de to andre ble lettere skadet og brakt med til Israel avhør. Tidligere på dagen infiltrerte fem palestinere Israel nær kibbutzen Be’eri, informerer Yedioth Aharonoth. Søket etter dem tok mer enn én time og et helikopter ble kalt inn for å assistere i letingen. Til slutt ble de funnet og brakt inn til avhør. De siste tre ukene har mer enn ti våpenføre palestinere blitt drept mens de har forsøkt å plante bomber i nærheten av sikkerhetsgjerdet, forteller IDF. – Vårt mål er å stanse alle som nærmer seg gjerdet. Noen ganger er det sivile, noen ganger er det terrorister og noen ganger er det terrorister som utgir seg for å være sivilister, så oppdraget er svært komplekst. Vi har ikke til hensikt å skade sivile, men det er ofte umulig å fastslå hensikten til hver individuell infiltrator, sier en militær kilde.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart