Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Fatah må vende tilbake til væpnet kamp

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Eksil-leder for Fatah-bevegelsen, Farouk Kaddoumi, kritiserte mandag PA-formann Mahmoud Abbas og hans medarbeidere for å tjene Israels interesser. – Mange av lederne har fylt lommene sine med offentlige penger. Abbas gjorde en feil da han gikk imot militariseringen av intifadaen. Helt siden undertegningen av Oslo-avtalene har han oppfordret til stans i den væpnede motstandskampen, sa Kaddoumi. Han ser på Oslo-avtalene som hovedårsaken til kaoset innad i Fatah. – Oslo-avtalene forvirret Fatah og skapte splittelse i ledelsen. Før Oslo var vi alle forente. Fatah må vende tilbake til den væpnede kampen mot Israel, slo Fatah-lederen i Tunisia fast.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart