Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Kassam-terroristene bruker ofte barn

Terrororganisasjonene på Gaza-stripen bruker ofte barn for å hente avfyringsrampene for Kassam-rakettene etter en avfyring, sier en IDF-talsmann til Jerusalem Post. Tirsdag ble to palestinske barn, på ti og tolv år, drept av beskytning fra israelske bakkestyrker. Soldatene skjøt mot en gruppe personer som beveget seg i nærheten av en Kassam-avfyringsrampe i et område hvor det tidligere hadde blitt avfyrt en rakett mot Israel. Et tredje barn ble alvorlig skadet og seks andre personer lettere skadet, i følge palestinsk helsepersonell. I lys av meldingene fra Gaza-stripen tyder det på at barna ble utnyttet i terrororganisasjonenes tjeneste i dette tilfelle, i følge den israelske hæren. Terrorister på Gaza-stripen avfyrte tre raketter mot Israel tirsdag, informerer Yedioth Aharonoth. En av dem traff en tom barnehage i Sderot.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart